Seleccionar página

blog control de plagas

Empresa de Desratització Barcelona

Empresa de Desratització Barcelona especialitzada a l’eliminació de plagues de rates i ratolins, també a Mataró, Granollers, L’Hospitalet de Llobregat….

Serveis de desratització Barcelona, Mataró, Granollers

Inspecció gratuïta y pressupost sense compromís

Desinfecciones Cimax, empresa de fumigació i control de plagues de rates i ratolins a empreses, col·legis, comunitats de propietaris i particulars

Trucar

Per què escollir a Desinfecciones Cimax com la teva empresa de desratització Barcelona?

En primer lloc, contem amb personal tècnic altament qualificat i prestem serveis de Desratització a la província de Barcelona. Es per això que podem garantir que exterminem plagues de rates i ratolins a L´Hospitalet, Badalona, Mataró, Granollers, Sabadell…

Desinfecciones Cimax es una empresa de desratització Barcelona que aposta per mètodes de control actualitzats i respectuosos amb el medi ambient. Per això considerem que es important combinar diferents sistemes de control de plagues, evitant així l´ús excessiu de biocides.

Per això la nostra empresa de desratització Barcelona ofereix als clients atenció immediata, serveis de control de plagues de rosegadors de màxima eficàcia y amb garantia 100%.

Tots els serveis biocides prestats per Desinfecciones Cimax respecten la NORMA EUROPEA EN 16636:2015 que estableix els requisits i competències que han de complir els proveïdors professionals dels serveis de control de plagues.

Empresa de fumigació i control de plagues autorizada pel Departament de Sanitat de la Generalitat de Catalunya amb el ROESP Nº0312CAT-SB

Què serveis realitza la nostra empresa de desratització Barcelona?

Desratització passiva

És un servei de desratització preventiva. És un conjunt de tècniques que impedeixen als rosegadors accedir i instal·lar-se a les instal·lacions objecte del servei. L’objectiu de la desratització passiva és modificar les condicions estructurals i ambientals per prevenir i evitar l’expansió de les plagues de rates i ratolins.

Desratització activa

És un servei de desratització la finalitat del qual és controlar i eliminar plagues de rates i ratolins de les àrees objecte del tractament. Un servei de desratització activa habitualment combina mètodes físics i químics. Les nostres eines enfocades al control de les plagues de rosegadors inclouen trampes, ceps, esquers, entre altres tècniques d’eliminació.

Necessites ajuda per eliminar una plaga de rates o ratolins a la Província de Barcelona?

Vols que et truquem?

Privacitat

Quins mals provoquen les rates?

A més del seu important paper a la transmissió de diferents malalties, les rates i els ratolins donen lloc a altres mals a l’entorn humà. Contaminen y destrueixen rossegant mes aliments dels que consumeixen:

    • Destrucció directa d’aliments, collites y productes emmagatzemats.
    • Aliments contaminats i fets malbé per excrements, pèls i orina.
    • Desperfectes ocasionats als productes envasats que comporta pèrdues per vessament.

Les rates i els ratolins necessiten rossegar regularment per mantenir els seus incisius afilats. En conseqüència fan malbé les canonades de plom i altres estructures de metalls tous, fustes, plàstics, aïllaments de polietilè, cables elèctrics… Així es com les plagues de rosegadors accedeixen a l’interior dels edificis i magatzems per aconseguir aliments o materials per construir nius.

Tipus de rosegadors que pots eliminar amb l’ajuda de la nostra empresa de desratització:

empresa de desratització barcelona

Ratolí domèstic

empresa de desratització barcelona

Rata negra

La OMS sobre les rates

De fet, l’Organització Mundial de la Salut, (OMS) estima que els rosegadors urbans causen el deteriorament de 33 milions de tones d’aliments a l´any.

Com a conseqüència, podem afirmar que les rates i els ratolins representen un factor de risc per la salut pública, principalment per les malalties que transmeten directa o indirectament. Per això es imprescindible controlar la seva població mitjançant serveis professionals de desratització.

Si heu arribat fins aquí, segurament necessiteu ajuda

 

Estem aquí per atendre’t i oferir-te els nostres serveis de control de plagues